Nyhetsbrev och pressmeddelanden

Nyhetsbrev

Pressmeddelanden

Save the Date: 8-9 december 2020

INBJUDAN PPU-nätverksträff i Gävle

Högskolan i Gävle har fått uppdraget att arrangera höstens PPU-nätverksträff och vi håller tummarna för att det då ska gå att genomföra.

Vi vill varmt välkomna er till två dagar i Gävle för gemensamt erfarenhetsutbyte rörande vårt PPU-arbete i socionomutbildningen.

Vi uppmanar er att spika dagarna i er kalender med förhoppningen att så många lärosäten som möjligt kommer att delta med representanter.

Vi återkommer längre fram med program och detaljer gällande tider, kost och logi.

Vi skulle önska att ni hör av er till oss med förslag punkter/frågor att föra upp på agendan och diskutera. Kanske har ni också saker som ni kan tänka er att dela med er av. Övningar och pedagogiska trix som övriga kan ha nytta och glädje av. Maila era tankar och förslag till Marie Löhman.

Hälsningar

Bosse Söderqvist, Marie Hansson och Marie Löhman

Förbundsmöte på Hälsohögskolan i Jönköping 18-19/9

Styrelsen kommer att möta föreningsens medlemsrepresentanter under två dagar för att bland annat diskutera validering av reell kompetens, internationalisering och samarbete med externa aktörer. Det blir även en gemensam samling med professororer i socialt arbete som har en konferens i Jönköping samtidigt.

Nyhetsbrev från förbundsstyrelsen

Datum \\ Nyhetsbrev

Nytt

Senaste nytt från styrelsen

26 maj 2020 \\

Centrum för socialt arbete vid Uppsala universitet var värd vid årets förbundsmöte

 

Förbundsmötet hölls vid Centrum för socialt arbete (CESAR) i Uppsala under 11-12 mars 2020. Bland annat diskuterades dimensioneringen av socionomutbildningar i landet. Likaså informerades om socialtjänstutredningen samt valideringsutredningens fortsatta betydelse.

Därtill valdes en delvis ny styrelse.

Äldre

+46-08-674 73 81

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt

Lektor Katarina Piuva

Institutionen för socialt arbete

Stockholms universitet

106 91 Stockholm